klean creatine için ürünler (16)

Süt Proteini Konsantresi %80

Süt Proteini Konsantresi %80

Süt proteini konsantresi (MPC), genellikle %80 süt proteini içeren konsantre süt tozudur. Yağsız taze ve pastörize süt kullanılarak filtrasyon ve sprey kurutma yöntemiyle üretilir. Yüksek protein içeriği ve düşük laktoz oranı, bu ürünün düşük karbonhidratlı gıda üretiminde ve protein takviyeli içeceklerde yaygın olarak kullanılmasını sağlar. Ayrıca, hamur işlerine, tatlılara, hayvan yemlerine, sütlü içeceklere, soslara ve peynir çeşitlerine de eklenebilir.
SİTRİK ASİT TOZU 800G

SİTRİK ASİT TOZU 800G

Doğal kireç çözücü Kireci ve pası ortadan kaldırır Limonun gücü Fransız yapımı Limonun doğal olarak içeriğinde bulunan sitrik asit, kanıtlanmış temel temizlik ürünleri arasındadır. %100 doğal*. Eşsiz bir temizleyici ve kireç çözücü. Evde her yerde kullanılır: kahve makinesi, su ısıtıcı, çamaşır makinesi, musluklar, tuvaletler, tezgahlar, paslanmaz çelik, krom, seramik, plastik yüzeyler... Harika bir antioksidan olan sitrik asit, metal üzerindeki pası ortadan kaldırır. Ayrıca yanık, kahve, çay veya diğer inatçı lekeleri çıkarmak için idealdir. * Aktif bileşenler %100 doğal kaynaklıdır. Küçük bir yüzeyde önceden deneme yapın. Alüminyum ve mermer yüzeyler için uygun değildir ve klor ve soda ile karıştırılmamalıdır. Bir kumaş veya giysi üzerine sıçratmayın (solma riski vardır).
Süt Protein Konsantresi %80 (MPC)

Süt Protein Konsantresi %80 (MPC)

Süt Protein Konsantresi (MPC), genellikle %80 süt proteini içeren yüksek konsantreli bir süt tozudur. Taze, pastörize edilmiş yağsız sütten filtrasyon, buharlaşma ve sprey kurutma işlemleriyle elde edilir. MPC, olağanüstü köpürme, dokulama, su bağlama ve pıhtılaşma özellikleri ile bilinir. Yüksek protein konsantrasyonu sayesinde mükemmel besin değerine sahiptir. 24 aylık bir raf ömrü vardır ve 25 kg torbalarda ve Büyük Torbalarda mevcuttur. MPC, karşılaştırılabilir protein seviyeleri sunarak Tam Süt Tozu veya Yağsız Süt Tozu için geçerli bir alternatif olarak öne çıkmaktadır.
Rennet Kazein

Rennet Kazein

Rennet kazeini, rennet ile pıhtılaştırılmış yağsız süt kullanılarak üretilir. Pıhtılaşma işleminden sonra, son ürünü saflaştırmak için peynir altı suyu proteinleri, laktoz ve minerallerden ayrılır. Daha sonra, konsantre edilip kurutulur. Son ürün, kremalı beyaz renkte, küçük taneli, serbest akışkan bir toz şeklinde olup, nötr bir koku ve tada sahiptir. Foodcom S.A., 30 ile 90 mesh arasında doğal ve taze Rennet Kazeini temin etmektedir.
Laktoz

Laktoz

Laktoz, doğal süt şekeridir. İnek sütünde %3.5-%5.0 oranında bulunur ve bir filtrasyon süreci ile çıkarılabilir. Daha sonra laktoz kristalleştirilir ve ezilir. Granül boyutları elek ile ayrılır. Foodcom, İş Ortaklarına çeşitli uygulamalar için uygun farklı parçacık boyutları sağlayabilir. Laktoz, hafif tadı, beyaz rengi ve düşük kalori içeriği nedeniyle gıda ve yem için en iyi süt bileşenlerinden biridir. Uygun fiyatı, düşük higroskopik özellikleri ve su çözünürlüğü, popülaritesine katkıda bulunur. Laktoz, hamur işleri, şekerlemeler ve çikolata üretiminde lezzet artırıcı ve tatlandırıcı olarak kullanılabilir. Laktoz, farmasötik ve besin kullanımı için önemli bir bileşendir.
Yerel Mısır Nişastası

Yerel Mısır Nişastası

Mısır nişastası, tatlılar, şekerlemeler, fast food, sosisler, marineler, soslar, glazürler, kuru çorbalar, sos karışımları ve hazır yemeklerin üretiminde yaygın olarak kullanılmaktadır. Ayrıca, mısır nişastası kağıt, tekstil, karton ve yapıştırıcı endüstrilerinde de uygulanmaktadır. Farmasötik ve tıbbi kullanımlarda, mısır nişastası örneğin cerrahi eldivenler için kayganlaştırıcı olarak kullanılmaktadır. Kozmetik kullanımda, ürün bebek ürünlerinde talk yerine geçebilir. Diğer kullanımlar arasında, büyükbaş hayvanlar, kümes hayvanları ve balık yemleri için hayvan beslenmesi segmenti bulunmaktadır.
Yerel mısır nişastası

Yerel mısır nişastası

Mısır nişastası üretimi, mısır hammaddesinin kalıntılardan ve yabancı maddelerden temizlenmesiyle başlar ve ardından su ile öğütülür. Daha sonra, gluten ve nişastanın ayrılması gerçekleştirilir ve nişasta süspansiyonu kurutularak toz haline getirilir. Nihai ürün, nötr bir tat ve kokuya sahip ince, beyaz ve gevşek bir tozdur. Avrupa mısırından elde edilen GDO'suz mısırdır. Mısır nişastası, şekerlemeler, şekerleme ürünleri, fast food, sosisler, marineler, soslar, glazürler, kuru çorbalar, sos ön karışımları ve hazır yemeklerin üretiminde yaygın olarak kullanılmaktadır. Ayrıca, mısır nişastası kağıt, tekstil, karton ve yapıştırıcı endüstrilerinde de uygulanmaktadır. İlaç ve tıbbi kullanımlarda, mısır nişastası, örneğin cerrahi eldivenler için bir kayganlaştırıcı olarak kullanılmaktadır. Kozmetik kullanımda, ürün bebek ürünlerinde talk yerine geçebilir. Diğer kullanımlar arasında, hayvan beslenmesi segmentinde sığır, kümes hayvanları ve balık yemi bulunmaktadır.
Peynir altı suyu permeatı

Peynir altı suyu permeatı

Permeat, protein ve yağların ekstraksiyonu amacıyla sütün ultrafiltrasyonundan sonra elde edilen taze pastörize yağsız sütle üretilmektedir. Ürün, daha sonra ileri düzey sprey kurutma teknikleri kullanılarak kurutulmaktadır. Ürün bazen "yağsız peynir altı suyu" olarak adlandırılmaktadır, çünkü peynir altı suyundan elde edilmektedir. Peynir altı suyu permeatı, laktoz açısından zengin ancak düşük protein içeriğine sahip olduğundan, şekerlemeler, fırın ürünleri ve yağların üretiminde kullanılabilir. Ayrıca dondurma, işlenmiş peynir, içecekler ve kozmetikler üretiminde de eklenmektedir.
Laktoz

Laktoz

Laktoz, yiyecek ve yem uygulamaları için en iyi süt bileşenlerinden biridir; çünkü hafif tadı, beyaz rengi ve düşük kalori içeriği ile dikkat çeker. Karlılığı, düşük higroskopisite ve su içinde çözünürlük, popülaritesine katkıda bulunur. Laktoz, pasta, şekerleme ve çikolata üretiminde tat artırıcı ve tatlandırıcı olarak kullanılabilir. Laktoz, farmasötik ve beslenme alanında önemli bir bileşendir.
Rennet Kazein

Rennet Kazein

Kuzu peyniri kazeini, peynir altı suyu ile koagüle edilmiş yağsız süt kullanılarak üretilir. Koagülasyondan sonra, ürün peynir altı suyundan ayrılır, konsantre edilir ve kurutulur. Kuzu peyniri kazeini, fonksiyonel peynirlerin, klinik beslenmenin, fitness takviyelerinin, sosların ve sosların, sürme kremlerinin ve şarküteri ürünlerinin üretiminde kullanılabilir.
Ekşi Kazein

Ekşi Kazein

Asidik kazein, pastörize edilmiş ve yağsız süt ile tuzlu asit kullanılarak koagüle edilerek üretilir. Koagülasyon ve pıhtı oluşumundan sonra, pıhtı ayrılır ve nihai ürünün temizlenmesi için serum proteinlerinden yıkanır. Daha sonra yoğunlaştırılır, öğütülür ve kurutulur. Nihai ürün, açık renkte, nötr bir koku ve tat profiline sahip ince taneli, toz halinde bir görünümde sunulmaktadır. Foodcom SA, 30 ile 90 arasında göz büyüklüğüne sahip doğal ve taze asidik kazein temin etmektedir.
Sitrik asit

Sitrik asit

Sitrik asit, narenciye meyvelerinde doğal olarak bulunur, ancak aynı zamanda üretilebilir. Endüstriyel sitrik asit, esasen fermantasyon veya kimyasal reaksiyon yoluyla üretilir. Bu son yöntem, dünya üretiminin yaklaşık %90'ında kullanılmakta olup, enzimler ve en çok Aspergillus niger türü mikroorganizmalar kullanılarak yapılan fermantasyona dayanır. Sitrik asit, emülsiyonları stabilize etme yeteneğine sahiptir ve yağın ayrılmasını önler. Nihai ürün, anhidrat sitrik asit olarak toz veya granül formunda mevcuttur.
Sitrik Asit

Sitrik Asit

Sitrik asit, narenciye meyvelerinde doğal olarak bulunur, ancak aynı zamanda üretilebilir. Endüstriyel sitrik asit, esasen fermantasyon veya kimyasal reaksiyon yoluyla üretilir. Bu son yöntem, dünya genelindeki üretimin yaklaşık %90'ında kullanılmakta olup, enzimler ve mikroorganizma suşları ile fermantasyonu içermektedir; en yaygın olarak Aspergillus niger kullanılır. Sitrik asit, emülsiyonları stabilize etme yeteneğine sahiptir ve yağların ayrılmasını önler. Nihai ürün, anhidrit sitrik asit olarak toz veya granül formunda mevcuttur.
Rennet Kazein

Rennet Kazein

Kazein, yağsız sütle koagüle edilerek üretilen bir üründür. Koagülasyondan sonra, nihai ürünün temizlenmesi amacıyla peynir altı suyu proteinleri, laktoz ve minerallerden ayrılır. Daha sonra yoğunlaştırılır ve kurutulur. Nihai ürün, kremalı beyaz renkte, ince taneli, toz halinde, nötr bir koku ve tada sahiptir. Foodcom SA, 30 ile 90 arasında göz büyüklüğüne sahip doğal ve taze kazein temin etmektedir.
Anlık Peynir Altı Suyu Protein Konsantresi (WPC 80 Insta)

Anlık Peynir Altı Suyu Protein Konsantresi (WPC 80 Insta)

İnstant %80 süt proteini konsantresi (WPC 80 instant) (WPC %80 instant), düşük sıcaklıkta ultrafiltrasyon yöntemi kullanılarak tatlı peynir altı suyundan üretilmektedir. Bu nedenle, çoğu protein bütün halde kalır. WPC, yaklaşık %35 ile %90 arasında süt proteini içerir. Bu toz aromalandırılmamış olup, dolayısıyla herhangi bir tat veya aroma alabilir. WPC 80 Instant, dondurma, yoğurt, içecekler, et ürünleri ve esas olarak spor beslenmesinde kullanılmaktadır. İnstant konsantre, soğuk su içinde bile kolayca çözülmektedir. WPC 80 Instant, 15/20/25 kg paketlerde veya "Big Bag" 500-1000 kg olarak mevcuttur. WPC 80 Instant'ın ortalama raf ömrü yaklaşık 12 aydır. Protein içeriği: min. %80 Yağ içeriği: max. %8 Kül içeriği max. %3,5
Demineralize peynir altı suyu (DEMI)

Demineralize peynir altı suyu (DEMI)

Demineralize edilmiş süt tozu (DEMI), sıvı tatlı peynir altı suyundan bazı minerallerin çıkarılmasıyla üretilir. Amaçlara bağlı olarak birçok teknik bir arada kullanılır: İyon değişimi, elektrodiyaliz, ultrafiltrasyon, mikrofiltrasyon veya nanofiltrasyon. Foodcom S.A., aşağıdaki gereksinimlere göre geniş bir demineralize toz yelpazesi sunmaktadır: - %20 demineralize süt tozu - aşırı tuzlu bir tat olmadan harika bir dolgu maddesi, - %40, %50 demineralize süt tozu - çikolata ve hamur işleri üretimi için en popüler olanlar, - %70 demineralize süt tozu, - %90 demineralize süt tozu. Demineralize süt tozu (%90 demineralizasyon) genellikle süt bazlı bebek mamalarının üretiminde kullanılır. Anne sütüne daha yakın bir bileşim elde edilmesini sağlar.